Visie en missie

Bij Essential Consciousness gaat het erom de kracht terug te geven aan waar het thuishoort!

 

Het universum / de bron / ... (je kunt het de term geven die het meest bij jouw overtuiging past) heeft moeder aarde gecreëerd om ons mensen te ondersteunen.

De tijd is gekomen om de kracht terug te geven aan moeder aarde en haar etherische oliën. Dankbaar te zijn voor haar steun! Door deze oliën bewust te gebruiken als ondersteuning voor ons eigen groeiproces.

 

Zie ze niet als de volgende farmaceutische oplossing. Gebruik ze niet zonder het respect dat ze verdienen.

 

Mijn missie is om mensen weer bewust te maken, waarom ze zijn gemaakt en hoe ze moeten worden gebruikt. Sta jij open voor dit olie avontuur?

Werkwijze en persoonlijke aanbod

Mijn team & ik zullen steeds de oliën inzetten ter ondersteuning van je persoonlijke bewustwording en we doen dit op verschillende manieren. Hieronder een overzicht van mijn persoonlijke aanbod:

  1. Kom je als klant bij me voor een healing of coaching sessie, zal ik de oliën inzetten ter ondersteuning van dit proces. Dit heeft een groot voordeel, dat wanneer je de praktijk uit wandelt je nog steeds ondersteund wordt. Wat maakt dat je jouw innerlijke processen een betere plek kan geven in de uiterlijke wereld. 

  2. Kom je in eerste instantie tot bij mij via de interesse voor oliën, zal ik je persoonlijk begeleiden in dit proces. Samen gaan we met de oliën experimenteren en geef ik je de vertaalslag van wat het onderbewuste jou wil vertellen. Ook geef ik al mijn klanten regelmatig tips en insights in hoe je de oliën kan inzetten in het dagelijkse leven. Mijn intentie is puur en simpel. Dat je net zoveel de kracht en de waarde gaat voelen van de oliën als ik en zo de levensstijl gaat integreren.

  3. Daarnaast ligt er ook een grote focus op het business gedeelte. Ik heb namelijk het licht gezien in een team lichtwerkers, die vanuit een hele nieuwe energie met deze business aan de slag gaan. Een mlm kan zo mooi zijn, wanneer je elkaar werkelijk ondersteunt en helpt groeien. Wanneer je vanuit een dankbare energie werkt, kan je zo een prachtig extra inkomen ontwikkelen naast het helpen van andere mensen met hun bewustwording proces. 

Voel je bij één van bovengenoemde dingen een trigger? Ga dan zeker eens kijken bij mijn persoonlijke aanbod voor nog meer diepgang en informatie. 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

©2020 by Essential Consciousness