za 17 apr. | 3 afzonderlijke zoom lezingen

Young Living Day

Young Living Day wordt wereldwijd gevierd. Op deze dag kan je heel wat producten van Young Living ontdekken, maar dat niet alleen: de bewuste en natuurlijke levensstijl die Young Living aanmoedigt staat centraal. Dit jaar kan je deelnemen aan allerlei online evenementen en workshops en wij hebben go
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

17 apr. 10:00
3 afzonderlijke zoom lezingen

Over het evenement

10u – 11u Lezing: Ayurveda en essentiële oliën

Adelheid xxx, ayurvedisch therapeut en Annelies De Meyer, transformatiecoach

Ayurveda vertaald uit het Sanskriet betekent zoveel als ‘kennis van het leven’. Deze Indische en holistische levenswijze brengt wijsheid over hoe we in harmonie kunnen leven met de natuur. De Ayurveda biedt ons een levensstijl die ziekte voorkomt en de gezondheid en het welzijn bevordert. Essentiële oliën passen uiteraard helemaal in dit plaatje.

Is je nieuwsgierigheid getriggerd? Geef je dan op voor deze lezing! Adelheid en Annelies brengen je deze info vanuit kennis en eigen ervaring.

11u – 12u Inspiratiesessie: De taal van je onderbewuste

Riri Starseed, holistisch coach en auteur van ‘Will I marry me?’

Wist je dat we maar vijf tot tien procent van ons hele bewustzijn kunnen vatten? Dat er zich een hele wereld schuilhoudt achter de grens van het onbekende?

Er zijn een aantal manieren om dat percentage op te schroeven en de taal van je onderbewuste te gaan ontrafelen.

Riri neemt je graag mee naar het onbekende!

20u – 21u Inspiratiesessie: Persoonlijke rituelen en het gebruik van essentiële oliën

Nathalie De Jongh, schrijfcoach, verhalenverteller en zingever

Meestal heeft Nathalie het over de grote levensmijlpalen en de rituelen die kleur en diepgang kunnen brengen. De focus deze keer ligt anders: we kijken naar heel persoonlijke, dagelijkse momenten waar jij een ritueel aan kan toevoegen zodat je jezelf kracht kan geven en in het licht kan zetten.

Een ritueel bouw je op uit een aantal elementen, zoals bijvoorbeeld essentiële oliën. Nathalie vertelt hoe de oliën werken en legt uit hoe een olie kan inwerken op zielsniveau. Verschillende essentiële oliën komen aan bod zodat je na de inspiratiesessie voldoende info in handen hebt om zelf aan de slag te gaan.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • YL Day
  €0
  €0
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

 • Instagram
 • Facebook Social Icon

©2020 by Essential Consciousness